marți, 9 martie 2010

Manuale Lada Niva 4x4




Lada Niva 1600
- manual de utilizare in limba Engleza
- manual de utilizare in limba Spaniola
- manual de reparare si service in limba Engleza
- Manual de intretinere si echipament electric in Engleza


Lada Niva 1.7 - manual tehnic de service si reparatii in limba Engleza




Extras din Manualul de utilizare:

"...Inainte de onceperea functionarii regulate a autoturismului, Proprietarul este invitat sa studieze cu atenţie manualul prezent.

Performanţa excelentă din masina va deveni mai vizibilă şi a vieţii sale vor fi considerabil mai mare, dacă proprietarul strict aderă la recomandările stabilite de mai jos.Masina confortabila este simplu sa te descurci si exponate de mare efort de viteză şi capabilităţi de viteză pe drumul care faptul rândurile auto cu autoturisme ordinare. Cu toate acestea, aceasta este diferită de la ei în asistenţa sa-capacitatea de ţară pe drumuri slushy noroi, nisip si zapada.

În cazul în care masina este condus în profile grele ale drumului (pe noroi sau nisip), se spală maşina şi să examineze cu atenţie următoarele părţi mai frecvent decât de obicei:

• Front Wheel Hub sigilii şi a lubrifiantului

• Front plăcuţe de frână de frecare;

• cizme de cauciuc de protecţie a bilei suspendare sprijină, de direcţie articulaţii tija, precum şi faţă articulaţiilor roţi. În cazul în care boot este deteriorat, apă şi noroi pătrunde în comun, care provoacă uzura sale anormale şi eşec. O încărcare deteriorat ar trebui să fie imediat înlocuit cu unul nou...."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu