miercuri, 10 martie 2010

Dacia Duster arata ce poate in desertul Sahara



Dacia Duster va concura în al doilea concurs, după ce a debutat în lumea automobilelor. După prototipul de la Trofeul Andros, concurenţii vor utiliza o Dacia Duster de serie, 1.5 dCi intr-o proba de ecologie care are loc in desertul din Maroc.

Noul Dacia Duster va debuta in competitiile sportive in data de 15 martie, la startul Raliului Aicha des Gazelles din Maroc. Primul SUV romanesc va avea ocazia sa-si arate perspicacitatea in materie de off-road pe dunele desertului Sahara si pe drumurile montane ai muntilor Atlas.

Dacia participa la acest eveniment cu doi angajati ai grupului Renault, oameni care au avut un rol activ in proiectul Duster. Astfel, Isabelle Chales, responsabila cu nuantele si materialele din care a fost conceput Duster, si Nathalie Descout, responsabila pentru campania globala de publicitate pentru modelul Duster.

Duster se va prezenta in Maroc cu doua masini 4x4 echipate cu motorul 1.5 dCi si 85 de cai putere. Raliul Aicha des Gazelles este singurul eveniment din motorsport destinat exclusiv femeilor. Participantele au la dispozitie doua instrumente de baza pentru ghidare, o harta si o busola.

Competitia marocana prevede ca distanta dintre punctele de control sa fie cat mai mica si sa fie parcursa cu un consum cat mai mic si emisii de CO2 cat mai scazute.

Galerie Foto Dacia Duster in Sahara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu