joi, 18 februarie 2010

Manuale auto pentru Citroen


Despre Citroen:
a Citroen, unul din brandurile din lume cele mai distinctive, a fost recunoscut de mult timp pentru proiectare sofisticata şi inginerie inteligenta. Citroen este parte a grupului PSA, care este al doilea din Europa cel mai mare producător de automobile şi lider în producţia de vehicule comerciale uşoare. Intreaga gama Citroën este proiectata pentru bunăstarea şi confortul clienţilor.

a Citroen se mandreste cu faptul ca este un producator de masini responsabil. Astazi, Citroen este renumit pentru ca sunt foarte inovatori în domeniul siguranţei auto şi este, de asemenea, extrem de recunoscută pentru tehnologia sa eficienta si curata.de transmisie.


a În 2007, Federaţia Europeană de transport (organizaţie independentă) a evidenţiat faptul că Grupul PSA este producatorul auto cu cea mai scăzuta medie a emisiilor din cadrul intregului interval de existenta a sa. Acest lucru a confirmat conducerea grupului PSA a mediului în Europa, pentru al doilea an de funcţionare. În 2007, Grupul a vândut 1000000 de vehicule care emit mai puţin de 140g/km de CO2, din care 750000 au fost sub pragul de 130g/km.

Ultimele manuale pentru marca Citroen adaugate pe www.docauto.ro:

Citroen Xara - Manual de service si reparatii Es
Citroen C1 - Manual de utilizare si intretinere Ro

Citroen C5 - Instructiuni de utilizare si intretinere Ro

Citroen C3 - Manual de service, reparatii si intretinere Franceza

Xara Picasso - Manual tehnic in Spaniola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu